Bilpleie - et håndverk

Care Center tilbyr det beste innen vårt fag.

Vi anser bilpleie som et håndverk, som aldri kan forhastes eller gjøres nøye nok. Tid og erfaring er to faktorer som spiller inn når det gjelder å kunne garantere resultater. Driverne av CareCenter har gjennom sine år i drift, og i tiden før, samlet erfaring fra mange forskjellige bilpleieprodukter og skoler. Kursing og testing i mange retninger har gitt oss en styrke i å vite hva våre produkter leverer, og hva de ikke kan levere. Som et eget konsept, uten binding til noen kjemi-produsent, har vi gjennom årene samlet oss rundt de produktene vi synes gir best resultat og best arbeidsmetode.

Vi har ikke tenkt på pris i vår søken etter riktige produkter, men heller våre kunders fornøyde smil. Vi føler idag at vi har kommet et stykke på vei mot vårt mål, nemlig å kunne tilby våre kunder det beste fra flere under samme tak, MEN vi anser oss ALDRI som utlært i faget! Her kommer det stadig nye ting som må testes og utprøves. I bilpleiebransjen eksisterer det utallige typer bedrifter, som igjen tilbyr like mange typer behandlinger og resultater.

Dessverre finnes det mange useriøse aktører og også steder som regelrett ikke har begrep rundt det de driver med. Det florerer i uvitenhet rundt produkter og arbeidsmetoder, og hos disse useriøse aktørene finnes det også illegal arbeidskraft. Moms og skatt er også et ukjent begrep. Dette gjenspeiler også prisen som ligger godt under vaskeautomat prisen. Du kan også risikere å få skader på bilen , ettersom noen også bruker vaskekjemi som ikke er egnet for bil. Ta aldri til takke med et resultat under dine forventninger. Vårt mål er at våre kunder skal oppleve oss som en seriøs bedrift som leverer hver gang de er på besøk. Bruk CareCenter og oppdag forskjellen mellom bilvask og bilpleie!!

Ceramic Pro Center Oslo

Etablert i 2013
Les mer

Finn din nærmeste avdeling

Hotel Continental

CareCenters hovedkontor, også kjent som Continentalgarasjen, ligger ved Oslos ærverdige Hotel Continental. Det er ved denne avdelingen konseptet CareCenter har blitt utviklet og formet siden 2005.Her tilbyr CareCenter kort- og..

Radisson BLU Plaza Hotel

Ved et av Oslos mest synlige landemerker, Radisson BLU Plaza, ligger CareCenters største avdeling. Midt i Oslos mest sentrale område, med kort vei til alle byens muligheter og mangfold kan du parkere trygt og godt…

Porsche Center Oslo

CareCenter avd. Porsche Center Oslo er CareCenters avdeling ved Porsche Center Oslo er vår nyeste avdeling. Som leverandør av tjenester til Oslos Porsche-forhandler kan du forvente samme kvalitet på vårt arbeid som på bilmerket!