Ceramic Pro Center Oslo

Etablert i 2013
Les mer

Velkommen til oss!

Ceramic Pro Center Oslo ble etablert i 2013. Siden da har vi utviklet CeramicPRO, en av verdens beste lakkbehandlinger, til å bli et kjent merkenavn i Norge. Vi bruker over 25 års erfaring med bilpleie for å sikre korrekt applikasjon av disse avanserte produktene. Vår base ved Sonja Henies plass 3 i Oslo gir oss en av byens mest sentrale beliggenheter, god tilgjengelighet for kunder og perfekte lokaler for disse jobbene.

Ceramic Pro 9H er en permanent nano-keramisk lakkbeskyttelse. Behandlingen gir økt glans (på lakk) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk og motstandsdyktig mot, kjemikalier, riper, graffiti, UV-stråler og varme (opptil 750º). Materialer som er behandlet med 9H vil holde seg ren over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til 9H, gjør det mulig å legge flere lag på hverandre, slik at man kan bygge tykkelse og hardhet og dermed øke resistensen mot riper. 9H danner en permanent forbindelse til lakken og vil ikke kunne vaskes vekk eller brytes ned. Den keramiske filmen gir overlegen beskyttelse mot forurensing og sterke kjemikalier.

Ceramic Pro Light er en nano-teknologisk top-coat. Behandlingen gir økt glans (så lenge underlaget er blankt) samtidig som overflaten blir superhydrofobisk, motstandsdyktig mot graffiti og UV-stråler. Materialer som er behandlet med Ceramic ProLight vil holde seg rene over en lengre periode, fordi gjørme og annet smuss ikke fester seg. Den unike sammensetningen til Light gjør det mulig å legge opp til to lag for mer glans, beskyttelse og best mulig resultat. Ceramic PRO Light anbefales å legge over Ceramic PRO 9H for å øke glansen og den superhydrofobiske effekten.

Ceramic Pro Rain er et produkt spesielt designet for glass. Den unike formelen gjør behandlede flater vannavvisende, resistente mot UV- stråler og gir en holdbarhet opp til 12mnd. Vann og andre væsker former små dråper og ruller lett av overflaten. Dette gjør at vannet tar med seg smuss og skitt fra glasset og holder seg ren over en lengre periode. Ceramic Pro Rain kan legges på alle glassruter, uansett form/farge og er helt usynlig.

Ceramic Pro Textile er en superhydrofobisk impregnering som kan brukes på alle typer tekstiler. Ceramic PRO Textile reduserer overflateenergien på tekstiler, slik at væsker som kommer i kontakt med overflaten, former små dråper, renner av og ikke trekker inn i stoffet.

Ceramic Pro Plastic er en unik beskyttelse for plast og gummi, egnet for både utendørs og innendørs bruk. Plast og gummioverflater behandlet med Ceramic Pro Plastic vil få superhydrofobiske egenskaper og bli svært slitesterke. Behandlingen vil også fremheve den originale fargen og gjøre at gamle og slitne overflater får et fornyet utseende.

Ceramic Pro Leather er en unik beskyttelse for alle skinn og læroverflater. Overflater behandlet med Ceramic Pro Leather reduserer muligheten for at smuss og skitt fester seg. Lærbeskyttelsen har også superhydrofobiske egenskaper, som gjør at alle væsker vil forme små dråper og lett kan tørkes bort uten bruk av vann eller andre kjemikalier. Ceramic Pro Leather er også UV- resistent, dette gjør at overflaten ikke eldes i utseende og opprettholder sin originale kvalitet.

Bilpleie - et håndverk