Parkerings- og servicekonsept

Det beste innen vårt fag.

CareCenter er et pleiesenter for din bil. Levèr bilen hos oss for parkering, håndvask, polering, hjulskift og ellers det du vil ha gjort med den. Mens du har ditt å tenke på, skjemmer vi bort bilen din på best mulig måte! Vår erfaring og fleksibilitet sikrer at du som kunde blir fornøyd. Ta kontakt med oss for tilbud på alt av service rundt Deres bilhold!

CareCenters konsept bygger på tanken om å gjøre hverdagen til våre kunder mer strømlinjeformet og problemfri. Et parkeringsanlegg med vårt tilbud vil gi leietagere og besøkende følelsen av en helhetlig kvalitetsopplevelse hver eneste dag. CareCenter vil sørge for at alle parkerende får en dag som starter og ender med en hyggelig serviceopplevelse. Under driftstiden har CareCenter utviklet konseptet som til daglig yter service til sine egne leietagere, så vel som en lang rekke utenforstående kunder. CareCenter har til sammen 15 års erfaring fra garasjen til Hotel Continental og Radisson Blu Plaza, der vi har gleden av å ha et antall profilerte personer som kunder. Å drive forretning i forbindelse med flere av landets beste hoteller krever en god struktur og en godt utviklet serviceforståelse. CareCenter kan allerede vise til resultater som understreker at disse kvalitetene er tilstede.

Vi har i løpet av våre 15 år utvidet vår kundekrets betraktelig og samtidig styrket vårt kjennetegn; kvaliteten i alt som blir utført.
CareCenter tilbyr det beste innen vårt fag.

Finn din nærmeste avdeling

Hotel Continental

CareCenters hovedkontor, også kjent som Continentalgarasjen, ligger ved Oslos ærverdige Hotel Continental. Det er ved denne avdelingen konseptet CareCenter har blitt utviklet og formet siden 2005.Her tilbyr CareCenter kort- og..

Radisson BLU Plaza Hotel

Ved et av Oslos mest synlige landemerker, Radisson BLU Plaza, ligger CareCenters største avdeling. Midt i Oslos mest sentrale område, med kort vei til alle byens muligheter og mangfold kan du parkere trygt og godt samtidig som bilen din…

Porsche Center Oslo

CareCenter avd. Porsche Center Oslo er CareCenters avdeling ved Porsche Center Oslo er vår nyeste avdeling. Som leverandør av tjenester til Oslos Porsche-forhandler kan du forvente samme kvalitet på vårt arbeid som på bilmerket! Ved denne..